Rugalmas, költséghatékony megoldás cégednek akár 1 nap alatt

4060

aktív diákmunkavállaló havonta

1996

óta a piacon

69 381

MŰISZ tag

335

munkaajánlat

Miért diákmunka?

Rugalmas és hatékony

  • Akár 1 nap alatt megfelelő létszámú és képzettségű diákmunkaerőhöz juthatsz
  • Azonnal értesítjük tagjainkat az új diákmunkaerő lehetőségekről
  • Csak a szükséges munkaórát kell megrendelned és kifizetned
  • A munkairányítási jogokat a megbízó cég és az iskolaszövetkezet közösen megosztva gyakorolja

Észszerű és ösztönző

  • Céged támogathatja, hogy a diákok valós munkatapasztalatra és gyakorlatra tegyenek szert, így értékes munkaerővé válhatnak
  • Időben megtalálhatod a tehetséges, motivált diákokat és alacsony kockázattal nevelheted ki őket vállalatod elvárásainak megfelelően
  • Az iskola befejezését követően akár azonnal saját állományba is veheted a már kipróbált, gyakorlattal rendelkező diákokat

Költségkímélő és gyors

  • A diák munkavállalók a legkedvezőbb járulékterhekkel foglalkoztathatók, így jóval kedvezőbb konstrukció, mint a főállású alkalmazottak foglalkoztatása
  • A diákmunkavállalók szervezését és koordinálását munkatársaink végzik, így megspórolhatod a toborzási és munkaügyi adminisztrációs költségeket

Mennyit spórolhat a céged diákmunkával?

25 év alatti munkavállaló esetén, amennyiben a havi bér nem haladja meg a bruttó 576 601 Ft-ot.
Bruttó bér
Béren felüli munkáltatói költség

Diákmunka

Iskolaszövetkezet
szolgáltatási díja
Nettó
100 000 Ft

Teljes állás

Egyéb
(szabadság, táppénz, toborzás, munkaügyi adminisztráció stb.)
SZOCHO 13%
TB 18,5%
Nettó
100 000 Ft
Bruttó bér
Béren felüli munkáltatói költség

Miért a MŰISZ?

Dinamikusan növekvő adatbázis

A megalakulásunk óta eltelt évek alatt taglétszámunk meghaladta a 64 000 főt, melyből aktívan havonta 2100 – 2800 fiatal vállal munkát.

Változatos szakterületek

Havonta mintegy 320-350 partner munkaerő-szükségleteit elégítjük ki a magyar gazdasági élet szinte minden szegmenséből.

Toborzás-kiválasztás online

Partnereink számára lehetőséget biztosítunk, hogy a kiválasztási folyamatot akár önmaguk elvégezzék, vagy naprakészen nyomonkövessék. Lehetőséget biztosítunk saját fejlesztésű toborzórendszerünk használatához, ahol partnereink is el tudják érni az előszűrt jelöltek önéletrajzait, illetve adminisztrálni tudják a toborzás folyamatát.

Gyors szerződéskötés

A kiválasztott diákok szerződéseinek megkötése szintén online módon zajlik, mely lényegesen meggyorsítja a munkavállalási folyamatot, mivel nem szükséges hozzá a személyes ügyintézés.

1996 óta a piacon

Cégünk 1996 áprilisában alakult meg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.

Ajánlatkérés

Ezeken a területeken veheted igénybe diákmunkások segítségét

Hostess munka

Kóstoltatásra, vendégek fogadására, kuponok, illetve étel- vagy italosztásra is alkalmazhatsz diákmunkaerőt. A diákok előszeretettel választanak ilyen munkákat a rugalmas foglalkoztatás miatt.

Informatikai

Egyre növekszik azon diákjaink száma, akik informatikai tanulmányokat folytatnak, így akár komolyabb programozói munkára is alkalmazhatsz diákokat. Partnereink előszeretettel foglalkoztatnak diákot szoftverfejlesztőként, szoftvertesztelőként. Ők alkalmasak a teljes állású munkaerő-állományának kisegítésére, támogatására, de szinte bármely területen megállják helyüket.

Oktatás, kreatív, egyéb

Speciálisabb feladatigényű partnereink számára is tudunk megfelelő diákmunkaerőt biztosítani. Amennyiben fotósra, tanítóra, tervezőgrafikusra, trénerre, úszómesterre, programszervezőre, vagy egyéb más kreatív vagy oktató jellegű tevékenység ellátására lenne szükséged, diákjaink soraiban megtaláljuk a céged számára legmegfelelőbb jelölteket.

Könnyű fizikai

Akár 1-1 napra is alkalmazhatsz diákokat könnyű fizikai munkára, mint például pakolás, költöztetés, csomagolási feladatok. Emellett hosszú távra is tudunk biztosítani megfelelő munkaerőt, amennyiben cégednek arra van szüksége. Időszakosan, például a karácsony előtti időszakban, pár hétre, vagy hónapra is igényelhetsz diákmunkaerőt.

Irodai munka

A betanítható irodai munkától kezdve a komolyabb szaktudást igénylő irodai munkákon át (pénzügy, logisztika, HR), a telefonos, ügyfélszolgálati munkáig minden területen alkalmazhatsz diákokat. Csapatodba új munkatársat keresel, de nem igényel heti 40 óra munkát a pozíció? Mi a megfelelő képességekkel rendelkező diákokat szervezzük ki cégednek.

Mérnöki munka

Iskolaszövetkezetünk egyik vezető ága a mérnöki munkák. Sok diákunk mérnök gyakornokként kezdi meg karrierjét és gyakran a tanulmányaikat befejezve a gyakornoki helyén maradnak teljes állásban. Ez praktikus, hiszen a leendő munkatársak már megfelelő ismeretekkel fognak rendelkezni, amikor elkezdenek teljes állásban dolgozni.

Vendéglátói munkák

Alkalmazhatsz diákokat vendéglátóipari egységedben is. Számos diákunk dolgozik éttermi kasszásként, kisegítőként, eladóként.

Tájékoztatásért, ajánlatkérésért keresd munkatársainkat

BUDAPEST
Gyöngyösi Zsolt
Projektvezető
BUDAPEST
Czimmer Csaba
Üzletágvezető
BUDAPEST
Másody Szabolcs
Marketing
BUDAPEST
Lőrincz Zoltán
Projektvezető
BUDAPEST
Turpisz György
Projektvezető
Debrecen
Kenéz Sándor
Ügyfélszolgálat
Debrecen
Kenéz-Nagy Gréta
Ügyfélszolgálat

Ajánlatkérés

+36

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.