IT innovációs gyakornok

Keressük a legjobb képességű gyakornokokat, akiknek van kedvük kipróbálni magukat egy nagyvállalati környezetben működő, de önálló csapatban, ahol a következő területek próbálhatod ki magad:

A gyakornoki program minimum 1 éves, de akár a tanulmányaid befejezéséig lehetőséged van nálunk maradni. A gyakornoki programot követően junior szakértőként csatlakozhatsz hozzánk.

Kedd-szerda-csütörtökön irodai munkavégzés, hétfő és péntek home office.
Tasks
1. Alkalmazás fejlesztés: Egy agilis csapat tagjaként Vue JS frontenddel és Node JS-ben írt backenddel rendelkező közvetlenül az ügyfeleink által is használt alkalmazás fejlesztésében vehetsz részt.
2. DevOps: Ezen a területen belekóstolhatsz az általunk üzemeltetett / fejlesztett linuxos platformok(Google Apigee, WSO2, Apache Kafka) működésébe és mélyebben megismerkedhetsz az Apache Kafkával, a Springboottal és a Dockerrel.
Expectations
A gyakornoki program minimum 1 éves, de akár a tanulmányaid befejezéséig lehetőséged van nálunk maradni. A gyakornoki programot követően junior szakértőként csatlakozhatsz hozzánk.

- informatikus hallgatóként még legalább 1 évig aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezel, (elsősorban BME-ről várnánk hallgatókat, valamint Óbudai Egyetem és ELTE tanulók jelentkezésére is számítunk)
- szeretnél új dolgokat tanulni
- elboldogulsz Linux-os környezetben is
- kommunikálsz angolul,
- heti 20 órában tudsz dolgozni legalább.
Other
Olyan informatikus hallgatók vagy frissen végzettek jelentkezését várjuk, akik tudnak és szeretnek is új dolgokat tanulni, illetve elboldogulnak Linux-os környezetben. Szakmai gyakorlatod alatt a tudásodat valódi értéket teremtő projectekben tudod kamatoztatni.

Amit nyújtunk neked:
- stratégiailag fontos projektekben vehetsz részt,
- dedikált mentor fog segíteni Téged, hogy biztosan könnyen eligazodj,
- mobiltelefont és laptopot biztosítunk a munkavégzéshez,
- versenyképes fizetést nyújtunk,
Particulars
  • Location: Törökbálint (céges buszok Budapestről)
  • Working hours: 8:00-17:00
  • Weekly working time: 20 - 30 hours
  • Specialization: Programmer, Web developer, IT, helpdesk, Support
  • Required language skills: Hungarian, English
  • Wage: 2000 ft/hour
  • Identification: #22504
Schedule
  • Period: permanent labour
  • Job start: After an application with CV
Share with friends