13 ajánlat
Aktuális munkáink
MÜISZ StartAktuális munkákRólunkHírekLinkek

A diákmunkaerő-piacon szerzett több éves tapasztalatunkra alapozva életre hívtuk a MŰISZ új munkacsoportját a MŰISZ HR csoportot. Fő tevékenységi területünk a felnőtt munkaerő-kölcsönzés (nyilvántartási számunk: 5403-3/2010-5100-776), melyen belül elsősorban irodai munkára keresünk fiatal, megbízható munkaerőt.

Felmerül a kérdés, hogy miben más a munkaerő-kölcsönzés, mint a hagyományos munkavállalás?

A hagyományos munkavállalás során a munkavállaló azzal a céggel köt munkaszerződést, amelyhez felvételt nyert, szemben a munkaerő-kölcsönzéssel, ahol a munkavállaló a kölcsönző céggel köt megállapodást.

A megfelelő munkahely felkutatása, mind a munkavállaló, mind a munkaerőt kereső cég számára nehézkes és hosszadalmas folyamat. A munkaerő-kölcsönzés ezt a folyamatot teszi egyszerűbbé mindkét fél számára.

Lényege, hogy a munkavállaló, esetünkben Ön, cégünkkel köt munkaszerződést. Mi vállaljuk, hogy felvesszük a kapcsolatot a munkaerő után kutató cégekkel, ezzel munkalehetőséghez juttatjuk Önt. Ettől a pillanattól fogva Ön a munkáját a kölcsönbe-vevő cég irányítása alatt, szabályai szerint és annak telephelyén, általában Budapesten és vonzáskörzetében, végezheti.

Gyors, egyszerű és eredményes!

Amennyiben úgy érzi, hogy valamely munkaajánlatunk elnyeri tetszését, küldje el jelentkezését hozzánk. Amennyiben nem találunk rá azonnal az Önnek megfelelő munkahelyre, úgy felvesszük adatbázisunkba, és amennyiben érkezik hozzánk megfelelő állásajánlat a későbbiekben értesítést küldünk arról.

A regisztráció díjtalan és semmiféle kötelezettséggel nem jár.

Hogyan kerülhet be adatbázisunkba?

  • 1. lehetőség: Töltse ki regisztrációs lapunkat!
  • 2. lehetőség: Jutassa el fényképes önéletrajzát és kézzel írt motivációs levelét ügyfélszolgála-tunkra. (1137 Bp., Szent István krt. 24.)

További információk

Bizonyos munkahelyeken többműszakos munkarend van érvényben, illetve lehetőség van hétvégi, vagy túlmunka végzésére. Ezekben az esetekben minimum a Munka Törvénykönyvében meghatározott pótlékokat fizetjük munkavállalóinknak. Bérkifizetés a ledolgozott hónapot követő 10. munkanapig történik, kizárólag banki átutalással.

Várjuk jelentkezését!

 

Diákmunka (Budapest)  Diákmunka
Diákmunka (Debrecen)
Főállású munka (Budapest)  Főállású munka
Főállású munka (Debrecen)
MŰISZ Csoport 1089 Bp., Orczy út 12. Tel.: (06 1) 210-9283, (06 1) 210-9284

Kezdőlap Ez legyen a nyitólapom
Regisztrálj!
Belépési név
Jelszó
Regisztráció
Jelszó emlékeztető